ABN Amro verlengt sponsoring van H4i

ABN AMRO verlengt zijn sponsoring van H4i. In het bijzonder ondersteunt de bank de ontwikkeling van een informatie platform dat internationals zal voorzien van uitgebreide informatie over gezondheid en zorg in Nederland.

ABN AMRO focust op de financiële gezondheid van zijn klanten: Buitenlanders die in Nederland wonen hebben vaak specifieke vragen over bankieren. Dat geldt ook voor Nederlanders die in het buitenland werken. Onze meertalige medewerkers zijn er speciaal voor om expats te helpen en uitgebreid te adviseren. Onze International Clients Team is gespecialiseerd in advies aan internationale klanten over de dienstverlening van ABN AMRO. Bij complexe financiële vraagstukken van expats staan onze Relationship Managers klaar.

Zij helpen internationals graag om een bankrekening te openen, een huis te kopen in Nederland of met vele andere financiële aangelegenheden.

ABN AMRO weet uit zijn contacten met internationals dat, net als bankzaken, gezondheidszorg vaak een belangrijk onderwerp voor hen is. Daarom ondersteunt ABN AMRO de inspanningen van H4i om de Nederlandse gezondheidszorg beter te laten aansluiten bij de behoefte van internationals.
Lees meer over bankdiensten en advies aan internationals

Reactiemogelijkheid is gesloten.