Zorgaanbieders

H4i, een netwerk van en voor zorgaanbieders

Healthcare for internationals is een non-profit netwerk van en voor organisaties, die Nederlandse gezondheidszorg beter willen laten aansluiten op de behoefte en verwachtingen van patiënten met een internationale achtergrond. Het gaat hier in de eerste plaats om zorgaanbieders, maar ook andere organisaties die kunnen bijdragen of belanghebbende zijn, kunnen zich aansluiten.

De doelgroep, georganiseerd als collectief, participeert eveneens in H4i.

Door het delen van kennis, vaardigheden en concepten kunnen zorgaanbieders aangesloten bij H4i de zorg aan internationals innoveren en de toegevoegde waarde hiervan realiseren tegen minimale extra kosten en risico’s.

De toegevoegde waarde van innovatie van de zorg…
Lees verder

Wat kan H4i voor zorgaanbieders betekenen

  • Deelnemers kunnen via H4i kennis en vaardigheden met elkaar delen en gezamenlijk zorgconcepten ontwikkelen ten behoeve van de doelgroep. Met het KIT werd een nascholing Zorg aan internationals ontwikkeld.
  • Zorgaanbieders aangesloten bij H4i ontwikkelen en bewaken een herkenbare kwaliteitsformule met keurmerk.
  • Internationals zullen zowel landelijk als regionaal kunnen participeren in de ontwikkeling van op hen gerichte zorgdiensten. H4i faciliteert dit.
  • H4i verstrekt namens de deelnemers informatie aan de doelgroep over de Nederlandse zorg en de diensten van de aangesloten organisaties.
  • H4i behartigt de gezamenlijke belangen van de deelnemers.
  • H4i ondersteunt zorgaanbieders bij de realisatie van diensten.

Deze activiteiten worden waar dit kan decentraal, bij één of meer deelnemers, georganiseerd.

 

 

Tags: