Over ons

Healthcare for internationals

Healthcare for Internationals (H4i) is een non-profit netwerk van zorgaanbieders, die Nederlandse gezondheidszorg, met het motto 'Closing the gap', beter toegankelijk willen maken voor patiënten met een internationale achtergrond.

Pharos

Pharos is het expertisecentrum gezondheidsverschillen. In 2021 deed Pharos onderzoek naar de gezondheid van arbeidsmigranten en toegang tot zorg. Begin 2022 verschijnt het onderzoeksrapport. Eerder deed Pharos onderzoek naar de kinderen van arbeidsmigranten, zie de factsheet: Kinderen uit Midden- en Oost Europese landen. Ook biedt Pharos begrijpelijke informatie over het corona virus in het Pools en beeldverhalen in het Pools voor ouders en hun kinderen.

Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft de ambitie dé kennisleider te worden op het gebied van arbeidsmigranten. Wij zijn het kenniscentrum waar kennis over arbeidsmigranten integraal wordt ontwikkeld en gedeeld. Wij informeren burgers, bedrijfsleven en overheden op objectieve wijze en verbinden (maatschappelijke) organisaties.

Zet de datum in je agenda

Datum: donderdag 2 juni 2022
Tijd: 12.15-18.00 uur
Locatie: Perron-3, Rosmalen

Interesse ?

Geef hier aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden of schrijf je direct in en reserveer je plaats (Wij vragen een bijdrage van  € 60,- incl. BTW in de kosten).