Geen categorie

Nieuwsbrief oktober 2017

no comments

[twocol_one]

H[typography font=”Cantarell” size=”12″ size_format=”px”]4[/typography]ighlights zomer 2017

Verloskundige praktijk Kinderrijk Eindhoven sluit aan bij H4i

Verloskundige praktijk Kinderrijk Eindhoven heeft zich aangesloten bij H4i. KinderrijkMet andere leden SGE International en ZuidZorg ontwikkelt de praktijk perinatale zorg die beter aansluit bij de behoefte en verwachtingen van internationale vrouwen. De verloskundigen van Kinderrijk begeleiden vrouwen gedurende de zwangerschap, bevalling en de eerste weken na de geboorte van het kindje. Geertje Swinkels van Kinderrijk en Dirk Jan Frijling tekenden onlangs de lidmaatschapsovereenkomst.

ZuidZorg wordt lid van H4i

Deze zomer is ZuidZorg in Eindhoven lid geworden van het netwerk H4i.  ZuidZorg levert jeugd gezondheidszorg (JGZ) en werkt met SGE International, de verloskundigen van Kinderrijk, de kraamzorg, gynaecologen en kinderartsen aan geboortezorg en zorg voor jonge kinderen, die beter aansluit bij wat internationals verwachten en nodig hebben.  Charles Laurey (l) van 2017-06-27-PHOTO-ZuidzorgZuidZorg ondertekent de overeenkomst met H4i.

[/twocol_one]

[twocol_one_last]

We are now also on Facebook. Like or follow us! [fblike url=”https://www.facebook.com/Healthcare-for-internationals-H4i-119114912006015/” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

and check Twitter for regular updates ! [twitter_follow username=”http://twitter.com/H4i_nl” language=”en” align=”right”]

 

Publicatie in Medisch Contact vindt gehoor bij artsen

Eind augustus verscheen een artikel in Medisch contact over Healthcare for internationals en SGE International. Medisch Contact is een tijdschrift dat wekelijks door 10-duizenden artsen en medisch specialisten wordt gelezen. Velen van hen reageerden op dit artikel en vroegen om meer informatie en de mogelijkheid om zich aan te sluiten. Eén van de huisartsen van SGE International is mede-auteur van dit artikel, dat  hier te raadplegen is.

EURAXESS verwijst internationale onderzoekers naar H4i

euraxxess.logo.9EURAXESS versterkt onderzoek in Europa door het faciliteren en ondersteunen van de internationale uitwisseling van onderzoekers  en hun gezinnen. EURAXESS ondersteunt onderzoekers en hun werkgevers met informatie op een groot aantal gebieden, zoals vacatures, financiering, immigratie procedures, huisvesting en gezondheidszorg. De website van EURAXESS verwijst onderzoekers en hun gezinnen nu naar H4i en zijn leden.

Survey Twente laat behoefte aan zorg voor internationals zien

ExpatCenter TwenteSamen met Expatcenter Twente heeft H4i deze zomer onderzoek gedaan onder internationals in Twente. De resultaten die binnenkort gepubliceerd worden, onderschrijven de noodzaak voor gezondheidszorg die beter aansluit bij de behoefte en verwachtingen van internationals.

[/twocol_one_last]