More information

Nieuw U-center behandelcentrum voor internationals

Afgelopen zomer opende U-center een tweede behandelcentrum, speciaal voor internationale cliënten. U-center heeft namelijk als doel om meer mensen met psychische problemen en verslavingen kwalitatief goede zorg te bieden.

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat behandelingen aanbiedt voor mensen met psychische aandoeningen en verslavingen. Als alle eerdere GGZ-oplossingen niet blijvend werken, biedt U-center een nieuw perspectief. In het comfortabele behandelcentrum kunnen cliënten actief aan zichzelf werken.

U-center International is gevestigd in voormalig hotel Ons Krijtland. Deze nieuwe locatie is rustig en volledig ingericht, zodat cliënten een nieuwe start kunnen maken en zich kunnen concentreren op hun herstel.

Cliënten krijgen een intensief programma van zeven weken, waarbij gastvrijheid essentieel is. Het voormalige hotel is getransformeerd tot behandelcentrum met ruimte voor gastenkamers, spreekkamers, een restaurant, een lounge en een fitnessruimte.

Prachtige omgeving ondersteunt therapie

De kliniek bevindt zich op het schilderachtige platteland van Zuid-Limburg, vlakbij België en Duitsland. Dit nieuwe centrum voor internationals (Engelssprekende cliënten) ligt op een heuvel met uitzicht op de idyllische natuur van het beschermde Geuldal.

U-center weet dat haar cliënten elke toegevoegde waarde in het genezingsproces kunnen gebruiken. De omgeving speelt in dat proces een onschatbare rol. Een mooie, rustige locatie doet wonderen voor een mentale toestand.

Aan de overkant van de straat bevindt zich het behandelcentrum voor Nederlandstalige cliënten en alle gastenkamers daar zijn nu beschikbaar voor Nederlandse cliënten. U-center draagt ​​daarmee bij aan het verkorten van wachttijden in de klinische GGZ.

"Het is echt een ommekeer. Terugkijkend, vergeleken met hoe ik nu leef, was het een levensredder. U-center gaf me de tools om mezelf te helpen".

D. Smith - Technische sergeant, Amerikaanse luchtmacht

Like us on Facebook and sign up for regular news and updates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *